Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Αποτελέσματα Γενικής Συνέλευσης - Ενημέρωση

Η Γενική συνέλευση των γονέων και κηδεμόνων, που πραγματοποιήθηκε χθες στο σχολείο, είχε μεγάλη συμμετοχή  γονέων, παρ όλο που ειδοποιήθηκαν μόλις το μεσημέρι της ίδιας μέρας.

Έγινε ενημέρωση σχετικά με το θέμα της απόσπασης με υπηρεσιακό σημείωμα της δασκάλας της πέμπτης κυρίας Νατάσας Υφαντίδου, με αποτέλεσμα εκεί που περιμέναμε έναν δάσκαλο για να λειτουργήσει το ολοήμερο, βρεθήκαμε να μας παίρνουν ένα δάσκαλο, με αποτέλεσμα να μείνει κενή και η θέση του τμήματος ένταξης αλλά και η θέση του ολοήμερου.
\Το συμβούλιο αλλά και γονείς επισκεφθήκαμε εσπευσμένα το πρωί της πέμπτης την κυρία Τσικαλάκη διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να συγκαλέσουμε άμεσα τη γενική συνέλευση ώστε να αποφασίσουμε μαζί με τους γονείς (και ήταν γύρω στους 70) τους τρόπους που θα μπορούσαμε να αντιδράσουμε.

Οι γονείς λοιπόν ομόφωνα ψήφισαν να σταλεί σε κάθε αρμόδιο το μήνυμα ότι επιθυμούμε το σχολείο μας να λειτουργήσει με την πλήρη σύνθεσή του, 12 θέσεις + 1 ένταξης + 1 ολοήμερου.

Επίσης αποφασίστηκε να γίνει επικοινωνία με άλλα σχολεία για κοινή δράση στην κατεύθυνση αυτή.

Σήμερα το απόγευμα ήρθαμε σε επαφή με τον πρόεδρο της ένωσης γονέων κύριο Συντιχάκη, και μας ενημέρωσε ότι σε όλα σχεδόν τα σχολεία ακολουθούνται παρόμοιες πρακτικές, και ότι σκοπεύουν τη Δευτέρα να έρθουν σε συνεννόηση και με όλα τα συμβούλια των συλλόγων γονέων για κοινή συνάντηση μέσα στη βδομάδα που έρχεται, προκειμένου να καθοριστεί η κοινή δράση όλων των συλλόγων με σκοπό την άσκηση πίεσης.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε μέσα από αυτό το blog.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου