Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΡΙΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10/2011
ΠΑΡΟΝΤΕΣ: ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚH ΕΛΕΝH ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΘΕΜΑΤΑ:
1.ΕΞΩΣΧΟΛΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
2.ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.
3.ΚΑΔΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
4.ΣΝΑΚ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.
ΘΕΜΑ 1:
ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ,ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ.
ΘΕΜΑ 2:
ΠΗΡΑΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ CRETA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ.
ΘΕΜΑ 3:
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΔΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ. Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ 3 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ .
ΘΕΜΑ 4:
ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ – ΣΝΑΚ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ.

2 σχόλια:

  1. Σήμερα επικοινώνησα με Nova Απολυμαντική και Παγκρήτια και ευχαρίστησα για τις προσφορές τους και ενημέρωσα ότι δεν θα συνεργαστούμε.
    Επίσης Μίλησα με Creta και τους έδωσα το ok για να ξεκινήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χτες υπέγραψα τη σύμβαση με την Creta απολυμαντική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή