Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
14/11/2011  ΔΕΥΤΕΡΑ
ΠΑΡΟΝΤΕΣ:  ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ  ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ 
                       ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ ΝΙΚΗ  ΑΝΤΩΝΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΜΑΤΑ:
1.Ενημέρωση  γονιών  για το blog του σχολειου και για την ηλεκτρονική διεύθυνση όπου μπορούν  θέτουν  προβληματισμούς  και επικοινωνία με το σύλλογο.
2.Συμμετοχή γονέων στις συνελεύσεις του συλλόγου.
3.Τοποθέτηση ταμπέλας στην είσοδο του σχολείου που να απαγορεύει την είσοδο σκυλιών με τους κατόχους τους .
4.Ο διευθυντής να επικοινωνήσει με το δημο για θέμα της ταμπέλας στην οδό Ερυθραίας
5.Συζητήθηκε η διοργάνωση παζαριού την ημέρα που το σχολείο θα κλείσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές.


ΘΕΜΑ 1. ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ  BLOG ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E MAIL  ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.
ΘΕΜΑ 2. ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ,ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.
ΘΕΜΑ 3. ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΛΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ .ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
ΘΕΜΑ 4. Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΗΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.
ΘΕΜΑ 5. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ (ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ…)ΣΕ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΖΑΡΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου